رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

رومانی سفیر ایران را احضار کرد

رومانی سفیر ایران را احضار کرد اقدامات مداخله جویانه غرب در امور ایران ادامه دارد و رومانی هم در اقدامی هماهنگ با برخی کشورهای اروپایی، سفیر تهران در بخارست را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دولت رومانی خبر داد که وزارت خارجه این کشور در اعتراض به اعدام عاملان شهادت «روح‌الله عجمیان»، سفیر جمهوری اسلامی ایران را احضار کرد.

 

بنا بر گزارش‌ها، وزارت خارجه رومانی روز سه شنبه (دیروز) سید حسین سادات میدانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بخارست را احضار کرد تا به اعدام «دو معترض ایرانی» در تاریخ هفتم ژانویه (۱۷ دی ماه) اعتراض کند.

 

یک منبع رومانیایی درباره حضور سفیر ایران در وزارت خارجه این کشور گفت: «رومانی محکومیت قاطعانه استفاده از مجازات اعدام در هر شرایطی و حتی مذموم تر از آن اجرای اعدام معترضان با دار زدن توسط جمهوری اسلامی ایران را به طور رسمی به اطلاع سفیر ایران رسانده است».

 

طبق گزارش‌ها، مسئولان وزارت خارجه رومانی در دیدار با سفیر تهران در بخارست، مواضع مداخله جویانه کشورهای غربی علیه ایران و حمایت آنها از اغتشاشات را تکرار کردند.

 

اقدام رومانی در شرایطی انجام شد که دوازدهم آبان شماری از اغتشاشگران در اطراف آرامستان بهشت سکینه و کمالشهر کرج به بهانه شرکت در مراسم چهلم یکی از جانباختگان اغتشاشات با ایجاد ناآرامی و ریختن سنگ و چوب و نخاله‌های ساختمانی، اقدام به بستن آزاد راه کرج – قزوین و اختلال در عبور و مرور خودروها، تخریب اموال عمومی و خصوصی و ضرب و جرح مامورین کردند. در حوادث آن روز، «سیدروح‌الله عجمیان» یکی از حافظان امنیت به شهادت رسید.

 

شهید عجمیان بدون هیچ سلاحی به همراه تعدادی از مردم که به جهت انسداد آزادراه در ترافیک مانده بودند در حال کمک جهت رفع انسداد بود و در این حین به صرف اینکه لباس بسیجی بر تن داشت مورد حمله اغتشاشگران قرار می‌گیرد و تعدادی از آن ها با قساوت و بی‌رحمی وی را به شهادت می‌رسانند. محمد مهدی کرمی و سیدمحمد حسینی، عوامل اصلی آن جنایت صبح شنبه به دار مجازات آویخته شدند .

 

اقدام رومانی در احضار سفیر ایران در شرایطی انجام شده که مقام‌های دیگر کشورهای اروپایی شامل آلمان و همچنین اتحادیه اروپا هم اخیرا این اقدام را انجام داده‌اند.

 

اخیرا مقام‌های آلمانی با دخالت آشکار در امور داخلی ایران، بر حمایت از اغتشاشات و لزوم اتخاذ اقدامات جدید اتحادیه اروپا علیه تهران تاکید کرده بودند.

 

«اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان دوشنبه هفته جاری در توییت خود بدون هیچگونه اشاره به کشته شدن نیروهای مدافع امنیت، مدعی شد که ایران از مجازات اعدام به عنوان ابزاری جهت سرکوب استفاده می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار